La data de 4 noiembrie a.c., polițiștii de investigații criminale au depistat un bărbat de 56 de ani, din Onești, care a poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.
Bărbatul în cauză a fost condamnat de Tribunalul Bacău la o pedeapsă de un an închisoare pentru evaziune fiscală și a fost încarcerat la penitenciarul Bacău.

Un tânăr de 27 de ani, din comuna Filipeni, care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, a fost depistat de polițiști la data de 4 noiembrie a.c.
Tânărul a fost condamnat de Judecătoria Bacău, la o pedeapsă de 1 an şi 6 luni inchisoare pentru savârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu şi lovire sau alte violenţe.
Cel în cauză a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ