FOTO: Cristi Comanescu / facebook

Evenimentul rutier s-a petrecut in aceasta dimineata, pe strada Prelungirea Bradului, din municipiul Bacau.

Un barbat de 63 de ani, in timp ce conducea un autoturism, a surprins si accidentat o femeie de 22 de ani si pe fiica acesteia, in vârsta de 5 ani, care traversau strada prin loc nepermis si fara sa se asigure.

In urma impactului, cele doua au fost ranite usor si au fost transportate la spital pentru ingrijiri medicale, nefiind necesara internarea lor.

PUBLICITATE

La fata locului au ajuns politistii de la Rutiera, care au dechis o ancheta pentru vatamare corporala din culpa.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

7 COMENTARII

  1. inconstienta mamei …greu de sanctionat. ce sa le mai explice politia daca nu ii duce mintea mai mult de atat si nu se gandesc la ce risc inutil isi expune copilul

  2. Eu am vazut cum , in piata centrala, un individ de etnie roma si-a impins voit copilul in fata unei masini….Se practica acest gen de actiune pentru castiguri pecuniare!

  3. Eterna formula :au traversat strada prin loc nepermis ????!!!! Oamenii buni pe Prelungirea Bradului sunt doar doua trecerii de pietonii,una linga benzinarie la Ceao si urmatoarea aproape de Selgros. Distanta dintre ele este mai mare de un kilometru…..doresti sa treci strada pe trecere faci tata maraton , Daca mai esti in virsta sau bolnav pleci dimineata si te in torci mai pe seara. O alta problema pe acea strada este limita de viteza stabilita la 30 Km/h ,de circulat se circula cu 80-100Km fara ca vitezomanii sa fie deranjati de cineva. Sesizarii s-au facut pentru amenajarea suplimantara a unor noi treceri de pietonii si ,,calmarea,, celor ce apasa pina la fund pedala de acceleratie dar cum Bacaul este stina fara ciinii raminem doar cu numaratul accidentatilor. Au traversat strada prin loc nepermis(sic)…..relitatea este alta……

LĂSAȚI UN MESAJ