Judecatorii de la Tribunalul Bacau au decis arestarea preventiva a femeii de 33 de ani, din comuna Berzunti, care este acuzata ca si-a ucis sotul.

Mandatul a fost emis pentru o perioada de 30 de zile. Suspecta este mama a patru copii, un baietel si trei fete, cu vârste cuprinse intre 5 luni si 13 ani, acestia fiind preluati dupa comiterea faptei de catre Directia Generala pentru Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bacau.

Reamintim ca, marti dupa-amiaza, intre cei doi soti s-a iscat un scandal iar femeia ar fi pus mâna pe un cutit si i l-ar fi infipt sotului in picior, in zona pachetului vascular femural, acesta decedând in urma unui soc hemoragic.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. D-Zeu sal ierte Dar cita bataie a mancat femeia asta Si Numai DE cate ori a fugit cu copii la parintii ei…si sa intros la el numai pentru copii sa Nu sufere. Dar degeaba daca Nu murea el murea ea VA spun K ?Nu face Manastire

LĂSAȚI UN MESAJ