Sub deviza „Alege. Schimba. Combina”, in perioada 16-22 septembrie va avea loc in Bacau cea de-a XIV-a editie a „Saptamânii Europene a Mobilitatii” (European Mobility Week). Organizatorii acestui eveniment, Primaria Municipiului Bacau, în parteneriat cu Agentia de Dezvoltare Locala Bacau si Agentia pentru Protectia Mediului Bacau le propun cetatenilor municipiului Bacau sa se gândesca, în aceasta perioada, la optiunile disponibile de transport local.

„Multimodalitatea în transportul urban”, tema centrala a anului 2015, presupune alegerea unei modalitati potrivite de a se deplasa, de a economisi bani, de a îmbunatati sanatatea si de a ajuta, în final, mediul. „Saptamâna Europeana a Mobilitatii” va debuta miercuri, 16 septembrie, ora 10.00, la Centrul de Afaceri si Expozitii cu masa rotunda „Multimodalitate – Alege. Schimba Combina”, la care vor fi invitati reprezentanti din partea administratiei publice locale, ONG-urilor, universitatilor, institutiilor publice, agentilor economici interesati de îmbunatatirea calitatii vietii în mediul urban.

„Saptamâna Europeana a Mobilitatii” ofera oamenilor oportunitatea de a medita pe marginea adevaratei utilitati a strazilor din orase si de a dezbate solutii concrete de combatere a anumitor provocari, precum poluarea, ambuteiajele, accidentele de circulatie si problemele de sanatate.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. PENIBIL!

    In saptamana mondiala a mobilitatii suntem invitati sa STAM sa ne gandim la …mobilitate.

    Ca alternative in Bacau……… nu sunt! Piste de biciclete nu, starzile sunt oricum un vesnic santier,

    organizarea unor eventuale activitati in aer liber e mult prea dificila pt autoritatile din Bacau, asa ca…….. ganditi-va, meitati, odihniti-va in saptamana mondiala a mobilitatii.

    Oare chiar nu-si dau seama de ridicolul situatiei?!

LĂSAȚI UN MESAJ