A devenit traditie la Sport Club Bacau, ca atunci când antrenorii si sportivii obtin un rezultat deosebit la competitiile internationale importante, maestrul Relu Auras, directorul S.C. Bacau, sa-i intâmpine pe acestia cu câte un tort personificat. „Torturile pe care le-am oferit performerilor nostri au venit ca un fel de recompensa, este ca si cum l-am sarbatori pe cel sau cei care au obtinut rezultatele. Este o chestie de onoare. Noi sportivii, chiar daca parem duri, suntem sentimentali. Conteaza enorm banii, dar uneori conteaza mai mult o mângâiere, o apreciere, ori eu asta incerc sa fac de fiecare data. Sa simta ca cineva le apreciaza cu adevarat munca”, a marturisit conducatorul clubului bacauan. Numai ca de data asta s-au inversat rolurile.

„Toti suntem niste copii mari”

La revenirea acasa de la Campionatul European din Bulgaria, acolo unde boxerul bacauan Mihai Nistor s-a incununat cu bronzul continental la categoria super-grea, maestrul Relu Auras a fost intâmpinat de catre antrenorul si coordonatorul sectiei de sarituri in apa de la S.C. Bacau, Adrian Gavriliu, cu un tort cu insemnele Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro din 2016, la care antrenorul emerit va merge sa-si indeplineasca un vis: medalia de aur. „Sincer, nicio secunda nu m-am gândit la asa ceva, desi in sufletul meu… stiti cum e. Toti suntem ca niste copii mari. Sigur ca m-am bucurat. Normal ca astepti sa te felicite cineva. Dar, poate as fi asteptat sa ma cheme… Primaria sau altii. Din pacate, ne-am felicitat doar intre noi. A fost o chestie in familie si atât”, a povestit Relu Auras, dupa care ne-a marturisit ce inseamna munca unui sportiv de performanta care aduce atâtea satisfactii si care isi reprezinta cu cinste tara si clubul de la care provine, fiind o adevarata carte de vizita pentru noi. „Sportivii clubului nostru, de la toate sectiile, au avut nenumarate rezultate in ultima vreme. Ne-au adus atâtea medalii de la Europene si Mondiale, ceea ce n-a mai fost demult. Se munceste si mi-e ciuda ca nu pot sa le dau bani. Fac eforturi enorme, chiar daca nu am, sa dau asa cum scrie la lege, jumatate din cât ii da ministerul, sa am eu dreptul sa-i dau de la club, si sportivului, si antrenorului. Eu le-as da mai mult”, a declarat directorul de la S.C. Bacau, dupa care a facut referire la Mihai Nistor, proaspat campion mondial si primul sportiv român calificat la Olimpiada, pentru care nimeni nu a gasit nicio forma ca sa-l premieze.

PUBLICITATE

Planuri. Nicio zi fara planuri

Revenind „in ring”, maestrul Auras ne-a dezvaluit câte ceva si din planurile din viitorul apropiat. „Acum pregatim meciul pentru titlul de super campion mondial, ce se va desfasura pe 22 septembrie in Germania, intre campionul mondial de anul trecut si campionul mondial de anul acesta, care este Mihai Nistor. Va fi un meci de 12 reprize pentru care va trebui sa ne pregatim foarte bine intr-un timp foarte scurt”, a declarat Relu Auras, dupa care a amintit de faptul ca, imediat dupa acest meci din Germania, vor urma mondialele, care se vor disputa pe 5 octombrie, ce se vor desfasura la Doha.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Maestrul Relu Auras ar face bine sa mearga, in calitatea sa de conducator de club, la primarele-bibliotecar ptr ca acesta sa gaseasca o “varianta” de premiere. Daca nu din fondul Primariei Bc atunci din banii furati de catre gruparea sa din bugetul local pe seama fotbalului si a sportului bacauan. Cred ca ar gasi “o farama” din cei sase milioane de euro insusiti in timp de numai doi ani. Da chiar ! Oare ce o fi facut cu atatia bani ????

LĂSAȚI UN MESAJ