Lupta stransa pentru sefia Teatrului “Bacovia”

0

In urma analizei proiectelor depuse la concursul de management, in vederea ocuparii functiei de manager al Teatrului Municipal “Bacovia”, juriul a acordat urmatoarele note: Radu Bogdan Ghelu – 8,33, Eliza Noemi Judeu – 8,23, dupa informatia publicata pe site-ul Primariei Bacau.

Interviul, a doua proba din concurs, va avea loc marti, 11.10. 2016, ora 12,15, in Sala Mica a Teatrului “Bacovia”.

Reamintim ca postul de director al Teatrului Municipal Bacovia a devenit vacant dupa demisia actritei Anca Sigartau. Ea a castigat postul anul trecut insa Bogdan Ghelu a deschis o actiune in instanta, considerand ca organizarea concursului a incalcat legea.

PUBLICITATE

Sigartau a demisionat de la conducerea teatrului cu putin timp inainte ca instanta sa decida anularea concursului pe baza careia fusese numita la conducerea institutiei de cultura.

In acest moment, situatia Teatrului Municipal Bacovia este destul de dificila, avand conturile blocate ca urmare a deciziilor instantei de judecata, dupa ce mai multe trupe si firme s-au plans ca nu au primit banii cuveniti pentru participarea la Festivalul Theaterstock.

DNA a deschis si o ancheta “in rem” pentru a cerceta daca banii alocati de Consiliul local au fost cheltuiti conform legii.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ