Profesionistii contabili din judetul Bacau vor fi, luni, 21 septembrie, alaturi de toti cei peste 45.000 de colegi ai lor din toata tara, in sarbatoare, la cea de a XI-a editie a Zilei Nationale a Contabilului Român. Presedintele Filialei Bacau a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati (CECCAR), Marcel Bulinschi, va deschide manifestarile dedicate acestei sarbatori anuale in Sala „Ion Ionescu de la Brad” a filialei bacauane, de la ora 15,00, când va da citire mesajului Consiliului Superior al CECCAR. La aceasta manifestare sunt asteptate mesaje si din partea insitutiilor locale (Primaria, Administratia Judeteana a Finantelor Publice, Tribunalul Bacau, Inspectoratul de Politie Judetean etc.).

Ca in fiecare an, insa, cei prezenti la manifestare vor audia si interventiile la dezbaterea unei teme legate de viata si activitatea profesionistilor contabili, care de aceasta data va fi „Profesia de expert contabil si contabil autorizat – o cariera de succes!”. Si tot ca in fiecare an, vor fi acordate diplome de merit persoanelor nominalizate de filiala CECCAR.

Partea a doua a manifestarior va fi dedicata Topului local al celor mai bune societati membre ale CECCAR.

Evenimentul este sarbatorit în mod unitar în toata tara, sub patronajul filialelor CECCAR, pentru promovarea imaginii, intereselor si rolului contabilului într-o economie de piata concurentiala. Sunt asteptati, alaturi de membrii CECCAR, beneficiarii serviciilor acestora, directori economici, directori financiari, contabili sefi sau responsabili cu activitatile comerciale, precum si invitati de seama din institutiile publice.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ