Vernisajul expozitiei de pictura a artistului plastic Teodor Visan / Foto: Liviu Maftei

In prag de sezon estival, la sediul UAP Bacau de pe bulevardul Nicolae Balcescu, in micuta galerie de la parter a fost vernisata expozitia personala a pictorului galatean Teodor Visan.

Pe simeza sunt expuse peisaje, naturi statice si portrete, toate la un loc insumând crezul artistic al autorului. Acest eveniment plastic a fost posibil prin implicarea directa a artistului plastic bacauan Vasile Craita-Mândra, galatean si el la origine.

De altfel, el este cel care l-a prezentat pe Teodor Visan iubitorilor de arta bacauani prezenti la vernisajul de vineri, 17 iunie.

PUBLICITATE

“Daca e sa vorbim de un numitor comun al acestei expozitii, acesta este optimismul, sentiment indus de lumina si senzatia de transparenta surprinse pe pânza de catre autor” a subliniat Vasile Craita-Mândra in prezentarea sa.

stfel, lumina cromatica a lui Teodor Visan vine in completare unui mijloc de Ciresar torid in care Bacaul se scalda.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ