25 mai 2024
ActualitateLucrările la proiectele de mobilitate din Moinești se apropie de finalizare

Lucrările la proiectele de mobilitate din Moinești se apropie de finalizare

Primăria Moinești a emis un comunicat de presă pentru a informa comunitatea cu privire la stadiul avansat al proiectelor majore de mobilitate din oraș. Cu aproximativ 90% din lucrări deja finalizate, aceste proiecte au avut drept obiectiv principal îmbunătățirea infrastructurii de transport și mobilitate, promițând un mediu mai sigur și mai eficient pentru locuitorii orașului.

Primarul Valentin Vieru a oferit detalii importante despre aceste progrese semnificative:

1. Trotuare și Căi de Rulare: Cu succes, trotuarele și căile de rulare au fost complet finalizate, asigurând un mediu sigur și accesibil atât pentru pietoni, cât și pentru conducătorii auto.2. Incințe de la Blocuri: Lucrările la incințele de la blocuri s-au încheiat, contribuind la îmbunătățirea esteticii și a calității vieții în zonele rezidențiale.

3. Infrastructură Subterană pentru Cabluri: Proiectul a inclus, de asemenea, instalarea infrastructurii subterane pentru cabluri, pentru o gestionare mai eficientă a rețelelor de utilități.

4. Piste de Biciclete: Traseele pentru pistele de biciclete au fost deja trasate, promovând astfel utilizarea bicicletelor ca mijloc de transport ecologic în centrul orașului și în cartierele Lucăcești și Găzărie.

5. Marcarea Rutieră: Marcarea rutieră continuă pentru a îmbunătăți siguranța și fluiditatea traficului în oraș.

6. Semafoare și Camere de Monitorizare: Montarea semafoarelor și a camerelor de luat vederi s-a finalizat cu succes, iar acum se lucrează la cablajele necesare pentru transmiterea semnalului către noul centru de monitorizare video a traficului auto și pietonal, situat la parterul sediului primăriei.

Primăria Moinești recunoaște eforturile depuse de comunitate în timpul lucrărilor și își cere scuze pentru orice disconfort creat.

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri