21 mai 2024
ActualitateLucrările de reabilitare și modernizare pe DJ 117, în comuna Poduri, au...

Lucrările de reabilitare și modernizare pe DJ 117, în comuna Poduri, au fost finalizate

Reabilitarea și modernizarea DJ 117 a fost finanţată prin PNDL II iar valoarea finală a investiției este de 16,5 milioane lei. Locuitorii comunei Poduri beneficiază acum de o cale de tranzit realizată la standarde europene.
Esențiale sunt și cele 4 poduri la care s-au efectuat lucrări de racordare cu DJ 117, intervenții la structura de rezistență dar și regularizarea albiilor. Valoarea finală asigurată de Consiliul Județean Bacău prin SPJD este de 6,5 milioane lei.
“Modul în care doamna primar a gestionat realizarea acestor lucrări este un model de bună practică aplicabil în orice UAT. De când a preluat frâiele administrației locale, comuna a cunoscut un ritm susținut atât pe linia dezvoltării cât și a modernizării.
Tot în această parte a județului, se lucrează intens pentru reabilitarea DJ 117, pe raza comunei Berzunți. În următoarea perioadă, voi reveni în zonă pentru recepția lucrării și pe acest sector de drum. După finalizarea intervențiilor, cetățenii de pe Valea Trotușului vor avea la îndemână o legătură rutieră modernă, pentru a ajunge mai rapid în localitățile din zonă”, a declarat președintele Consiliului Județean Bacău, Valentin Ivancea.
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri