Asfaltări în zona Valea Budului

Pe trei dintre șoselele importante care traversează județul Bacău se fac, în aceste zile, lucrări care pot face traficul mai anevoios.
Pe raza localității Valea Budului, DN 2G – informează Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași – se fac reparații asfaltice pe suprafețe întinse. Lucrări intense au loc și pe șantierul Variantei Ocolitoare Bacău, iar în zona Holt – Străminoasa, pe DN 2F, se fac reparații acolo unde au apărut tasări.

De asemenea, se fac marcaje rutiere pe DN 11, sectorul Oituz – Onești, unde s-a turnat asfalt. Restricții sunt și la circulația pe podul peste Trotuș, din Onești, pod aflat în reparație.

„Lucrările – spun drumarii – se vor desfășura cu semnalizarea de rigoare și eventuale restricții temporare pe sectoarele vizate. În aceste condiții, facem recomandarea către conducătorii auto să circule cu prudență în zonele afectate de lucrări și lansăm, totodată, un apel la înțelegere pentru eventualul disconfort produs în trafic. Graficul de lucrări poate suferi modificări în funcție de condițiile climatice sau de alte probleme de natură logistică existente la nivelul DRDP Iași.”