– daca termenul va fi respectat, la inceputul lunii iunie institutia se va putea muta in noua locatie

Dupa ce au fost nevoiti sa elibereze cladirea din strada 9 Mai, fiind a Consiliului Judetean, Politia Locala Bacau a trebuit sa-si caute un nou sediu, iar acesta va fi pe strada I.L. Caragiale, nr. 2, la Insula de Agrement, in cladirea Conbac. Societatea respectiva a fost cea care a oferit pretul cel mai convenabil si sub care a doua firma ajunsa in etapa finala de atribuire a contractului, licitatia cu strigare publica, nu a dorit sa coboare.

Acum aici se fac lucrari de renovare si amenajare a spatiului, astfel incât sa indeplineasca toate conditiile pentru o institutie publica. „Incepând cu data de 30 martie, au la dispozitie doua luni in care sa efectueze lucrarile de igienizare si toate amenajarile interioare iar la finalul perioadei sa ne predea cladirea. Abia apoi o sa ne mutam. Noi speram ca lucrurile sa decurga rapid pentru ca vrem sa mutam cât mai repede Serviciul de Ordine Publica, din apartamentul de pe strada Garofitei, pentru ca este aglomerat si ne cerem scuze pe aceasta cale si de la cetateni pentru disconfortul creat”, a declarat Relu Mardare, director executiv la Politia Locala Bacau.

PUBLICITATE

Conducerea institutiei a facut chiar si o simulare pe calculator cum si-ar dori sa arate noul sediu in exterior, proiectul privind fatada fiind prezentat si celor care se ocupa de renovare. Toate aceste lucrari se fac pe banii firmei care detine spatiul. Asadar, daca termenul de predare se va respecta, atunci Politia Locala ar trebui sa se mute in noul sediu la inceputul lunii iunie, iar pâna atunci au timp sa realizeze si retelele locale de date si voce, necesare desfasurarii activitatii. Plata chiriei se va face din momentul darii in folosinta, iar pretul nu va putea fi modificat pentru urmatorii zece ani, atât cât este perioada contractului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

  1. Sa le mai platim ca cetateni si chiriea dupa ce le platim lefurile si nu sunt in buni de nimic. Poarta o haina care nu face pt infractor nici doi bani. De fapt pregatirea lor profesionala zero. Niste oameni obositi si obezi care nu pot fugi 100 de metri. Fara ei e mai bine pt ca nu se mai cheltuiesc banii nostri pe salarii, masini, carburanti, materiale si utilitati. Jandarmeria inainte indeplinea foarte bine toate indatoririle necesare comunitatii.

LĂSAȚI UN MESAJ