Luni a fost zi de mare freamat printre lucratorii Directiei de Servicii Publice, care au iesit in numar mare pe strazile Bacaului.

Mare parte au putut fi vazuti in Parcul Cancicov, unde au maturat cu zel frunzele si au ridicat nori de praf, spre bucuria vântului matinal, care le-a impastiat munca in toate directiile.

Insa o treaba mult mai utila au facut-o cei care au igienizat cât de cât fântâna arteziana din Parcul Trandafirilor, cam „obosita” de reziduuri de tot felul, inclusiv cele lasate de puradeii care au transformat-o in piscina pe vreme de canicula.

Din câte am aflat de la autoritati, este vorba despre lucrari curente de intretinere, insa ar fi timpul si pentru lucrari mai consistente de renovare, de care au nevoie mai multe dintre putinele fântâni arteziene ale orasului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ