Posesorul sau posesorii bonurilor fiscale pe care este inscrisa suma de 6,00 lei, bonuri din data de 7 februarie 2015, au fost desemnati câstigatorii primei loterii organizata de Compania Nationala Loteria Româna si de Agentia Nationala de Adminstrare Fiscala (ANAF), luni, 13 aprilie. Aceasta a fost prima estragere ocazionala, care din luna iulie va fi urmata de extragerile lunare intentionate de Ministerul Finantelor Publice. La extragerea din 13 aprilie au participat bonurile fiscale emise în perioada 2 februarie – 28 martie 2015.

Revendicarea premiilor se face începând cu prima zi dupa efectuarea extragerii, respectiv 14 aprilie, pâna pe 13 mai, inclusiv, prin depunerea în original a bonului fiscal câstigator emis în perioada 2 februarie – 28 martie, alaturi de copia actului de identitate si de o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF. Formularul cererii poate fi obtinut gratuit de la administratia fiscala sau poate fi descarcat de pe site-ul mfinante.ro.

Un bon fiscal este considerat câstigator doar daca îndeplineste cumulativ conditiile prevazute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arata ca a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul si seria fiscala ale aparatului de marcat electronic fiscal, data si ora emiterii precum si numarul de ordine).

PUBLICITATE

La solicitarea titularului bonului fiscal, unitatea teritoriala a ANAF unde este depus originalul bonului fiscal câstigator elibereaza o copie care poarta mentiunea „conform cu originalul”.
Plata câstigurilor se face de Ministerul Finantelor Publice în termen de 60 de zile de la expirarea termenului de revendicare a premiilor.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ