Tragedie la Orasa, in comuna Livezi. Un barbat de 49 de ani, din localitate, a pierit in apele râului care trece prin sat, dupa ce o viitura puternica a luat puntea pe care acesta se afla.

A fost dat disparut si cautat si de pompierii care au mers la fata locului. Joi seara trupul neinsufletit a fost gasit de localnici si preluat de un echipaj de la Medicina Legala, pentru efectuarea necropsiei.

La ora actuala, numarul localitatilor afectate de inundatii a ajuns la 30. Peste 270 de pompieri bacauani sunt mobilizati in aceste zone pentru a-i ajuta pe oameni si in total 24 de persoane, dintre care 17 adulti si 7 copii, au fost salvate din calea apelor.

PUBLICITATE

Pe lânga pompieri, mai actioneaza si 144 de politisti, aproape 50 de jandarmi si circa 50 de pompieri voluntari.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ