Tânăra comunitate creştin-ortodoxă ce a luat fiinţă în pridvorul bisericii de lângă cazarma pompierilor militari se pregăteşte de sărbătoare.

Purtând hramul Intrării Domnului în Ierusalim, parohia nou înfiinţată, păstorită cu grijă duhovnicească de către preoţii Mihai Beicu (paroh), Ionuţ Epure şi Vasile Ichim, va primi duminică, 9 aprilie, începând cu ora 9.00, vizita ierarhului locului, Înaltpreasfinţitul Ioachim, arhiepiscop al Romanului şi Bacăului.

Prin prezenţa sa din fiecare an de când se ridică biserica, ÎPS Ioachim va binecuvânta strădaniile preoţilor şi credincioşilor în ctitorirea acestui nou lăcaş de rugăciune ce vine să întregească harta spiritualităţii băcăuane.

PUBLICITATE

„Invităm pe toţi credincioşii să fie părtaşi la sărbătoarea parohiei noastre, să fie alături de Înaltpreasfinţitul părinte Ioachim şi de preoţii slujitori în această binecuvântată Duminică a Floriilor” a ţinut să precizeze pr. Mihai Beicu, parohul Bisericii „Intrarea Domnului în Ierusalim” de lângă cazarma pompierilor militari.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ