Lions Club Moldova l-a adus, luni, 28 decembrie, pe Mos Craciun la copiii din Filiala Bacau a Asociatiei Nevazatorilor din România (ANR). Intâlnirea Mosului cu copiii a avut loc la Teatrul Bacovia, unde filiala a organizat un spectacol de Craciun in care a fost jucata piesa „Sarbatoritul”, prezentata de trupa Inocent Theatre.

Dupa spectacol, pe scena, lânga bradul impodobit, au urcat copiii, intre care a fost adus Mos Craciun de membrii Lions Club Moldova. „Noi – a spus past-prezidentul clubului, Sorin Brasoveanu – l-am adus pe Mos Craciun la filiala din Bacau a ANR pentru ca deja avem o buna colaborare cu ea si pentru ca in continuare dorim sa avem un parteneriat cu aceasta, pentru noi actiuni in comun.

Suntem clubul care organizeaza de foarte multi ani si o tabara pentru copiii insulino-dependenti, dar si alte actiuni pentru copii in gradinite si scoli, activitati de screening, pentru a identifica acei copii care au probleme cu vederea.” Ajutat de presedintele in exercitiu al clubului, Florin Dimitriu, si de ceilalti membri ai clubului Moldova, Mos Craciun a stat de vorba cu fiecare copil, le-a impartit daruri si a ascultat de la fiecare dintre ei poezii si colinde.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ