Dupa cum ne-au obisnuit la sfârsit de an, odata cu apropierea Sarbatorilor de iarna, membrii Lions Club Moldova Bacau au participat la o noua actiune de caritate. De aceasta data ei au ales Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica din Gâsteni (Racaciuni), unde reprezentantii clubului, Florin Dimitriu, Doru Muia, Iustin Turcu si Ioan Mocanu, au ajuns cu 100 de pachete cu obiecte de imbracaminte si alimente specifice perioadei Sarbatorilor.

„În preajma Craciunului – ne-a spus presedintele clubului bacauan, Florin Dimitriu -, am vrut sa le uram tuturor celor asistati in Centrul de Recuperare din Gâsteni, cât si celor care se ingrijesc de ei, multa sanatate, iar simbolicul nostru ajutor speram sa le prinda cât mai bine”.

Lions Club Moldova s-a remarcat si in acest an prin activitati importante, precum Tabara anuala pentru copiii si tineri diagnosticati cu diabet, prin actiuni de protejare a mediului, precum si prin alte diferite actiuni cu si pentru tineri. Florin Dimitriu spune ca membrii clubului nu se vor opri aici, iar pâna la sfârsitul anului vor mai organiza si alte actiuni pentru comunitatea bacauana, cu impact la nivel social.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ