Lions Club Moldova Bacau a premiat, acum câteva zile, doi dintre elevii participanti la Olimpiada Nationala de Chimie care a fost organizata in luna aprilie in Bacau, la a 50-a sa editie. Si atunci, Clubul, reprezentat de medicul Ovidiu Bibire, a premiat alti doi elevi de la Colegiul National „Gheorghe Vranceanu” si un elev de la Scoala Gimnaziala „Mihai Dragan”, din Bacau.

Evenimentul de acum a avut loc cu prilejul serbarii de final de an la Scoala Gimnaziala „Mihai Dragan”. „Ideea – ne-a declarat Ovidiu Bibire – a fost de a da un imbold elevilor care au anumite aptitudini pentru aceasta materie, chimia, pentru a-i incuraja in demersul lor de a merge mai departe.

Lions Club Moldova va mai pregati si alte actiuni de acest gen, pentru a incuraja si a ajuta elevii care au nevoie de sprijin.

Demersul nostru a fost facilitat de doamna profesoara Irina Moroi, de la Scoala «Dragan», care a coordonat organizarea evenimentului de premiere a elevilor.”


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ