– lucrarea elevei Alina Paiu va concura in etapa nationala a concursului, la Cluj-Napoca

Lions Club Moldova Bacau a finalizat etapa locala a concursului de desene pe tema „Afise pentru Pace”, ajuns la editia a opta, la care au participat, cu 35 de lucrari, elevi ai Colegiului National de Arta „G. Apostu”. Concursul, organizat de Lions Clubs International, se adreseaza scolilor si grupurilor de tineri si încurajeaza tinerii din întreaga lume sa-si exprime viziunea asupra pacii. Timp de 25 de ani, mai mult de patru milioane de copii din aproape 100 de tari au participat la acest concurs.

La editia din acest an, juriul din Bacau, format din profesorii Katy Andries, Ovidiu Marciuc, Ionela Lazureanu si Bianca Rotaru, a acordat premiul I elevei Alina Paiu (13 ani), premiul al II-lea Alisei Vasile (12 ani) si premiul al III-lea Rafaelei Serban (11 ani), toate trei coordonate de profesorul Ioan Lazureanu. Mentiuni au primit elevii Ana Traistaru (11 ani, prof. coordonator Ioan Lazureanu) si Constantin Nica (11 ani, prof. coordonator Ioan Burlacu). Criteriile utilizate pentru evaluarea desenelor sunt originalitatea, meritul artistic si expresia temei.

PUBLICITATE

pace1

„Ca de fiecare data, la sfârsit de toamna, organizam, impreuna cu Colegiul de Arta din Bacau, selectia de Afise pentru Pace, in vederea participarii cu o lucrare reprezentativa la concursul internatinal pe aceasta tema. Pentru editia din acest an, am selectat cinci lucrari, iar desenul distins cu premiul intâi va ajunge la etapa nationala a concursului, de la Cluj-Napoca, unde speram sa fie câstigatoare si sa fie promovata in etapa finala internationala de la Oak Broog, in Statele Unite.”
George Braescu, presedintele in exercitiu al Lions Club Moldova


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ