R & I Group SPRL București, lichidatorul judiciar al proprietarului societății Carom Onești, compania Energy Bio Chemicals București (aflată în faliment), a anunțat un nou termen pentru vânzarea în bloc, prin licitație publică, a ansamblului funcțional imobiliar „Platforma Industrială Carom” (utilizată pentru producția de cauciuc sintetic).

Noul termen este 13 iulie, dar preșul de la care poate porni licitația este mai mare decât cel de la termenul trecut, aproape 9,13 milioane de euro, exclusiv TVA (față de 8,60 de milioane pe 25 septembrie 2017).

Se vând numeroase terenuri din arealul pe care erau instalațiile combinatului de cauciuc sintetic, dar și bunuri mobile, constând în echipamente, instalații, utilaje, mijloace fixe, obiecte de inventar. Aceste bunuri urmează a fi valorificate împreună cu activul imobiliar, prețul lor fiind inclus în prețul total de pornire a licitației.

Dacă se oferă un preț mai mare decât prețul de evaluare, licitația va porni de la prețul oferit. Ofertanții sunt obligați să depună, până la termenul de vânzare, garanția de 10% din prețul de pornire a licitației.

Alte articole