Institutie – etalon de invatamânt in municipiul Moinesti, Liceul Teoretic “Spiru Haret” este locul unde se intâmpla multe lucruri minunate. Astfel, dupa ce in luna martie a debutat o actiune deosebita (ce va continua in tot semestrul scolar), numita “Cinema Edu” prin care elevii acestui liceu au putut viziona la Sala Mare a Primariei Moinesti filmele artistice “Filantropica”, “Straina” si “Un eveniment fericit”, luna aprilie are o alta provocare pentru liceenii moinesteni de la “Spiru Haret”. Ea a fost numita “Luna Eco – Atitudine”, in cadrul careia, o data cu activitatile cuprinse sub genericul “Scoala, altfel”, aici s-a desfasurat Concursul “Eco – Moda”.

MORARU2La aceasta inedita intrecere Liceul Teoretic “Spiru Haret” a prezentat un numar de noua tinute cu tematica “Flower Power”, una dintre ele fiind apreciata cu un premiu de excelenta. Mentionam ca la desfasurarea acestui concurs si-a adus o mare contributie profesoara Claudia Apostu. Un alt cadru didactic al Liceului Teoretic “Spiru Haret”, prof. Lorina Lazarica este initiatoarea unui proiect cu totul inedit nu numai pentru urbea moinesteana ci si pentru judetul Bacau. Numit “Job shadow day”, prin acest proiect li se propune liceenilor petrecerea unei zile alaturi de un angajat (la locul sau de munca) in domeniul pe care si-l doresc elevii.

Demn de remarcat este faptul ca dupa ce recent elevii au gasit solutii ca din materiale refolosibile sa faca o bucurie celor dragi, la Liceul Teoretic “Spiru Haret” din Moinesti a avut loc , sub forma unui concurs, o campanile de colectare a maculaturii. Aceasta s-a desfasurat sub imboldul “Iti pasa de viitor? Implica-te!”

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ