Colegiul „Ion Borcea” Buhusi va avea, incepând de anul scolar viitor, conform cu H.G. nr. 18/2013 si Ordinului de ministru nr. 4193/8-VI-2015, dreptul de a organiza cursuri gimnaziale, nivel 1(clasa a V-a, pentru inceput). Fireste, aceasta autorizare de functionare va trebui aprobata, prin planul de scolarizare, si de I.S.J. Bacau.

Autorizarea de functionare amintita a fost obtinuta in urma evaluarii pe care A.R.A.C.I.P. a realizat-o la institutia liceala buhuseana. A.R.A.C.I.P. a concluzionat, acordând calificative foarte bune, faptul ca baza didactico-materiala, calitatea personalului didactic si demersul managerial sunt premise certe pentru obtinerea unor rezultate foarte bune si la nivel gimnazial.

Conducerea institutiei ne-a precizat ca, de fapt, se revine la organizarea cursurilor gimnaziale. Multa vreme, liceul buhusean a gestionat fericit aceste cursuri. In plus, initiativa reluarii acestor cursuri vizeaza sporirea concurentei, intr-un mediu, precum cel al invatamântului buhusean, cunoscut prin calitatea discursului didactic. Principalii câstigatori ai acestei acestei initiative vor fi parintii si elevii.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ