* copila de 12 ani i-a povestit unei vecine cum individul ar fi supus-o la perversiuni * suspectul a fost deja arestat pentru 30 de zile, sub acuzatia de viol

Detalii socante ies la iveala in cazul minorei de 12 ani, din comuna Letea Veche, care ar fi fost abuzata sexual de tatal ei, in vârsta de 54 de ani, arestat deja preventiv pentru infractiunea de viol. Fata i-a povestit unei vecine ce-i facea individul, când mama ei nu era acasa, iar femeia a alertat imediat autoritatile.

Aceasta vecina a mers intr-una din serile trecute la locuinta lor sa-si caute fiul, care obisnuia sa se joace cu fetele. A strigat, dar nu i-a raspuns nimeni, usa de la intrare era incuiata, iar când s-a uitat pe geam a vazut cum copila de 12 ani, dezbracata complet, a sarit din patul in care se afla tatal si el dezbracat pe jumatate.

Fata s-a imbracat repede si a iesit afara unde i-a spus femeii ca, de fapt, facea curatenie si ca este singura acasa. „Eu am intrat si din hol am vazut ca el era in pat, dezbracat de la jumatate in jos. Am intrebat-o din nou si atunci a recunoscut.

A spus ca tatal a pus-o sa se dezbrace ca sa intretina relatii cu el si chiar am inregistrat discutia ca sa o pot arata la Politie. Dimineata la prima ora am anuntat autoritatile”, ne-a spus vecina care a sesizat cazul. „Era o familie monitorizata de noi, beneficia de ajutor social si cunoscuta in comunitate cu probleme cu alcoolul si neglijenta fata de copii. Noi la rândul nostru am sesizat Politia si Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC)”, a declarat Dana Babuta, sef Serviciu Asistenta Sociala din cadrul Primariei Letea Veche.

Mama fetei nu crede ca sotul ei ar fi in stare de asa ceva si sustine ca isi vrea copiii inapoi pentru ca, dupa ce intâmplate, DGASPC Bacau a preluat patru minori din aceasta familie. Este vorba despre fata care ar fi fost violata de tata, sora ei mai mica de 8 ani, fratele de 2 ani si un alt baietel de 2 ani, care este al surorii ei mai mari si care era crescut tot aici.

„Eu nu cred ca el a facut asa ceva. Am fost la spital si e fata mare. Nu a violat-o, nu e adevarat. Mie fata nu mi-a spus niciodata nimic. Daca il prindeam il omoram si daca se dovedeste ca este asa atunci sa stea la puscarie, dar mie sa-mi dea copiii inapoi”, spunea mama fetei. Insa minora i-a spus tot vecinei ca abuzurile ar dura de mai mult timp si ca nu i-a spus nimic mamei ei, pentru ca tatal a amenintat-o cu moartea. Cei patru copii sunt acum in grija statului, iar victima si surioara ei beneficiaza de consiliere psihologica.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ