Fermierul bacauan Laurentiu Baciu candideaza pentru al doilea mandat de presedinte al Ligii Asociatiilor Producatorior Agricoli din România (LAPAR). Membrii Ligii isi vor alege, vineri, 12 februarie, noul presedinte si noul board, iar adunarea generala va avea loc in Bucuresti. Candidaturile – ne-a confirmat vicepresedintele Ligii, fermierul bacauan si el, Daniel Ciobanu, pot fi depuse pâna vineri, dar candidatura actualului presedinte, Laurentiu Baciu, este deja sigura.

Laurentiu Baciu isi incheie primul sau mandat de presedinte al LAPAR dupa patru ani, mandat precedat de unul mai scurt de presedinte interimar. Fermierul bacauan a adus organizatia la cele mai inalte cote ale ei si a impus-o in raporturile pe care le are cu autoritatile statului, dar si cu alte organizatii ale fermierilor din Europa. La finele anului trecut, Laurentiu Baciu a fost ales si in board-ul ELO (Asociatia Eurpeana a Proprietarilor de Terenuri Agricole). De altfel, comentatorii activitatii LAPAR dau ca sigur succesul actualului presedinte si in alegerile de vineri.

Pe ordinea de zi a adunarii genrale vor fi mai figura si concluziile raportului anual de activitate pe 2015 si planurile si proiectele pentru anul în curs.

PUBLICITATE

LAPAR este o federatie la nivel national, constituita prin asocierea, liber consimtita, a asociatiilor profesionale teritoriale ale producatorilor agricoli din agricultura. Scopul declarat al constituirii LAPAR este reprezentarea agricultorilor si a intereselor generale ale acestora in relatiile cu structurile administratiei centrale, ale puterii executive, legislative si judecatoresti, cu alte organisme si federatii, interne si internationale.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ