Reprezentanții Asociației Elevilor din Bacău au realizat un video-reportaj privind modul în care se respectă hotărârea de Consiliul Local conform căreia tinerii au acces gratuit la terenurile de sport ale școlilor și liceelor din oraș, doar pe baza legitimației de elev sau student.

Au fost vizitate peste 30 de instituții de învățământ din oraș și concluzia e tristă: acest drept e respectat în mai puțin de o treime din acestea.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

8 COMENTARII

 1. Felicitari copii pentru initiativa si curajul vostru si pentru ca luptati pentru drepturile voastre si respectarea legii.
  Ar trebui sa faceti asemenea sondaje inregistrate si din alte puncte de vedere sa se vada clar cum NU se respecta legea in scoli in ceea ce va priveste.

 2. CETATEAN : bati cimpii tembel ,pe timpul comunistilor aveai posibilitatea de a face miscare cam peste tot. Pe linga faptul ca atunci erau promovate tot felul de competitii pentru a atrage populatia la miscare mai iesea in evidenta un lucru: aveai si unde sa faci miscare. Acum bazele sportive de pe timpul comunistilor au disparut…stadionul Parcul Libertatii,Baza sportiva IMU de linga Sala de atletism,stadionul Partizanul si multe altele. Acum democratia de tufa va invita la miscare prin barurii si crisme,,,,,

 3. Finalul demersului care este?
  Voi credeti ca Barzu da doi lei pe HCL – ul asta.
  Populism gretos din moment ce nici scoala la care e director nevasta-sa nu o respecta.
  Trebuia mers la final la primarie , luat legatura cu nenea Barzu , aratate rezultatele si cerute masuri de indreptare.
  Daca nu-l gasiti la primarie , incercati la partid , dar nu stiu la care ca in ultima vreme le schimba ca pe izmene.

LĂSAȚI UN MESAJ