Asociatia Elevilor din Bacau a lansat ieri studiul campaniei „Lasati-ne sa batem mingea” printr-un memoriu depus la primaria municipiului Bacau, studiu ce urmareste sa asigure respectarea Hotarârii Consililui Local nr. 172/2009 privind accesul elevilor si studentilor la terenurile de sport din incinta unitilor de invatamânt preuniversitar din municipiul Bacau.

„Am fost la 34 de unitati de invatamânt dintre care 19 permit accesul pe terenurile de sport iar 15 nu. Numai la 10 unitati am gasit paznic si nici o scoala nu are un program afisat, desi HCL 172/2009 prevede inclusiv acest lucru. Toata lumea stie de aceasta HCL dar nimeni nu o respecta.

Astfel, astazi depunem un memoriu la registratura primariei prin care cerem ca aceasta hotarâre sa fie respectata”, a declarat Vlad Popovici, presedintele Asociatiei Elevilor din Bacau, adaugând ca, in caz de nerezolvare a situatiei, probabil vor merge in instanta.

PUBLICITATE

Urmatorul studiu pe care il vor realiza cei de la Asociatia Elevilor din Bacau vizeaza situatia fondului scolii, care este ilegala din punctul lor de vedere, iar in discutie va intra si problema uniformelor in scoli.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ