O avarie de mari dimensiuni produsa pe partea de caldura in zona de nord a municipiului Bacau i-a lasat in frig pe locatarii de pe strazile Prelungirea Bradului, Aprodu Purice, Calugareni si nu numai. Cazul a fost semnalat in presa, la Primaria Bacau si nu in ultimul rând la CET Bacau – furnizorul de agent termic.

In timp de reprezentantii CET-ului declara ca situatia este sub control si avaria va fi rezolvata in scurt timp, locatarii spun ca de vinerea trecuta nu s-a intâmplat absolut nimic in cartier.

„Am vorbit cu Narcisa Antoneac de la CET si ne-a tot dus cu vorba ca trimite o echipa la fata locului sa stabileasca mai repede cauza avariei si sa demareze lucrarile. Nu s-a intâmplat acest lucru si am sunat-o din nou sa o intreb de ce m-a mintit.

PUBLICITATE

Mi-a spus ca a trimis initial o echipa, dar a aparut altceva intre timp si n-au mai ajuns baietii la noi. Alte minciuni, evident. Se face acusi o saptamâna de când a fost anuntata avaria si nu s-a intâmplat nimic. Oamenii stau in frig si asta ii face irascibili. Locatarii vin la noi si cer sa-i ajutam. Cum sa-i ajutam daca CET-ul s-a limitat doar la dat ordine pentru inchiderea punctelor termice 62 si 63, pe motiv ca sunt pierderi pe retea.

Astept sa vad cât de mult vor umfla consumurile si implicit facturile”, declara Ioan Chirila, presedintele Asociatiei de proprietari nr. 116. El spune ca locatarii ameninta cu iesiri in strada daca nu va fi rezolvata problema caldurii. Dupa o saptamâna de promisiuni, o echipa de interventii a ajuns pe strada Aprodu Purice si lucreaza in prezent la remedierea avariei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ