Liga Asociatiilor Producatorilaor Agricoli din România – LAPAR, organizatie condusa de fermierii bacauani Laurentiu Baciu, in calitate de presedinte, si Daniel Ciobanu, primvicepresedinte, va organiza Conferinta Nationala a Agricultorilor 2015 pe 26 mai.

Tema aleasa pentru acest an este “Agricultura României: viitor sau istorie” si reflecta pozitia organizatiei fata de politicile agricole românesti, dar si comunitare, aplicate pâna acum.

Conferinta este considerata cel mai important eveniment organizat anual de LAPAR, iar in acest an va reuni 1.000 de fermieri, 50 fiind din judetul Bacau.

PUBLICITATE

„Sunt invitati – ne-a informat Daniel Ciobanu – si reprezentanti ai autorittailor centrale si decidenti politici, membri ai Comisiilor pentru Agricultura din Parlament, membri ai Guvernului, reprezentanti ai ministerelor cu implicatii în agricultura, personalitati oficiale ale statului român, reprezentanti ai ambasadelor, organizatiilor profesionale si stiintifice din domeniul agricol, ai directiilor agricole judetene, ai firmelor de servicii si input-uri pentru agricultura, ai bancilor si societatilor de asigurare si reasigurare si jurnalisti”.

Se pare, deja, ca ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, nu va fi prezent, fiind atunci in vizita in China, dar o invitatie oficiala a fost transmisa si presedintelui Klaus Iohannis.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. alta organizatie care nu face nimic si ia bani de la fraieri pe care ei ii numesc membri. laurentiu baciu a inselat taranii din cea mai saraca zona a judetului.

  2. Frumoasa tema . Asteptam efecte sa produca aceste discutii. Cand taranul roman va avea o desfacere sigura a produselor romanesti in tara lui ? S-a tot vorbit de centre de colectare a produselor in vederea procesarii, pentru ca taranul imbatranit si neajutorat sa nu fie nevoit sa-si arunce munca lui de un an la gunoi, pentru ca piata este plina de produse importate iar birocratia este o alta povara pe capul lui,

LĂSAȚI UN MESAJ