Biserica romano-catolica „Sfintii Petru si Paul” din Bacau va gazdui miercuri, 5 noiembrie, incepând cu ora 19.00, lansarea cartii „Revolutia sexuala globala. Distrugerea libertatii in numele libertatii” scrisa de sociologul german Gabriele Kuby, experta in gender.

Volumul s-a bucurat de un public larg, fiind tradus in limbile poloneza, croata, ungara, slovaca si ceha. Varianta in limba româna a fost semnata de biolog dr. Alexandru S. Bologa si a vazut lumina tiparului la Editura Sapientia din Iasi.

Gabriele Kuby va fi prezenta la eveniment sustinând o conferinta cu tema „Gender: o amenintare ascunsa la adresa familiei si a societatii?”.

Despre autoare, Papa Benedict al XVI-lea spunea: „Doamna Kuby este o luptatoare neinfricata impotriva ideologiilor care vizeaza, in cele din urma, o distrugere a omului”. Intrarea publicului la eveniment este libera.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ