Copila, lasata nesupravegheata de parinti, a iesit din curtea locuintei, din satul Lilieci, comuna Hemeius, si s-a dus pe calea ferata, care era in apropiere, sa se joace.

In acel moment se apropia un tren iar mecanicul de locomotiva a observat-o si a pornit imediat semnalele de avertizare. Zgomotul produs a determinat-o pe fetita de un an si sapte luni sa iasa de pe linie, dar in timp ce se cobora de pe terasament s-a impiedicat si a cazut pe pietrele de pe marginea caii ferate, ranindu-se foarte grav la cap.

Tot mecanicul a fost cel care a sunat la politie si a sesizat intâmplarea, la fata locului fiind mobilizate mai multe echipaje.

PUBLICITATE

O ambulanta a transportat fata la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau unde a fost diagnosticata cu traumatism craian sever si fractura cu infundare, iar de aici a fost transferata cu un elicopter Smurd la o clinica din Iasi.

Politistii de la Transporturi Feroviare au deschis o ancheta pentru infractiunea de vatamare corporala grava din culpa si fac cercetari.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ