Un băcăuan plecat în străinătate cu familia sa și revenit acasă în perioada vacanței a fost la un pas de un mare dezastru. Anton Lucian Solomon a ales ca într-una dintre zile să meargă cu familia la plimbare la Insula de Agrement.

Într-un moment de neatenție, fiica lui cea mică, în vârstă de doar 4 ani, a călcat pe un canal din care se face alimentarea pentru furtunele de irigații. Practic fetița s-a scufundat în apă până la nas într-un canal cu adâncimea de 1,5 – 2 metri.

Reacția imediată a tatălui a făcut ca fiica sa să fie scoasă rapid, cea mică scăpând cu câteva lovituri și cu o sperietură groaznică. Anton Lucian Solomon ne-a relatat toată întâmplarea pe WhatApp-ul redacției și ne-a spus că este dezamăgit de tot ce se întâmplă. Și asta pentru că la fața locului s-ar fi aflat câteva persoane care „deserveau” instalația de irigare, oameni care au ridicat din umeri și au spus că „asta e”.

Anton Solomon a sunat la ambulanță care a sosit la fața locului și a transportat-o pe cea mică la spital. Din spusele băcăuanului, a primit și un certificat medico-legal după care a apelat la serviciile unui avocat. Însă toată lumea „l-a sfătuit” să lase lucrurile așa și că bine că nu s-a întâmplat ceva grav.

La câteva zile după nefericitul eveniment, Anton Lucian Solomon a fost din nou pe Insula de Agrement și spune că lucrurile sunt exact la fel chiar dacă acolo era să se întâmple o tragedie. „Capacele acelea, din plastic, sunt total nesigure. Trebuie să se întâmple o tragedie ca să se rezolve ceva. Sunt total dezamăgit”, a mai spus Solomon.PUBLICITATE