SONY DSC

Vârstele unui ziar nu se socotesc doar in ani. Vine, periodic, la câtiva ani odata, vremea când, dupa numarul de aparitii, iti dai seama ca si tu, ziaristul, si publicatia pentru care lucrezi ati mai atins o vârsta.

Si cugeti, ca la oricare aniversare, ca ati mai atins un prag, cu bune si cu rele. Prima aniversare de acest fel a ziarului Desteptarea a fost la al 500-lea numar. Acum vreo 22 de ani, dar nu o vom uita niciodata.

De atunci a urcat alte 14 asemenea etape si nu-i deloc putin. A ajuns la aproape 26 de ani, dar a trait cât altii in 100 prin câte evenimente a trecut si la câte intâmplari a fost martor. Iar noi, ziaristii, odata cu el umar la umar. Ca buni prieteni. La multi ani si la multe alte editii, iubite prieten!

Petru Done


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ