Ștefan-Radu Oprea și Robert Aurelian Șova

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Ștefan-Radu Oprea, și președintele Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați (CECCAR), prof. univ. dr.Robert Aurelian Șova, sunt așteptați joi, 23 mai, în Bacău.

Filiala Bacău a CECCAR organizează, la Centrul de Afaceri, de la ora 11.00, masa rotundă cu tema „Profesioniștii contabili băcăuani în susținerea antreprenoriatului local în implementarea programelor guvernamentale de finanțare”, la care cei doi oficiali vor avea alocuțiuni.

Astfel, Ștefan-Radu Oprea va vorbi despre „Strategia implementării fondurilor guvernamentale – prezent și viitor”. La același eveniment, va fi prezentată și alocuțiunea „Profesia contabilă în sprijinul antreprenorilor în accesarea fondurilor guvernamentale pentru IMM-uri”, iar reprezentanți ai trei dintre cele mai importante bănci comerciale cu sucursale în Bacău, Banca Comercială Română, Banca Transilvania și CEC Bank, vor prezenta oferte pe tema „Mediul bancar – partener în implementarea programelor guvernamentale de finanțare”.