Caz socat in comuna Podu Turcului. O batrâna, in vârsta de 94 de ani, din localitate, a trecut prin clipe de cosmar, inr-una din noptile trecute, când a fost agresata sexual de propriul fiu, in vârsta de 67 de ani.

Femeia prasise toata ziua prin gradina si a intrat devreme in casa pentru a se odihni.

„M-am trezit noaptea ca vine peste mine. Mi-a pus baticul la gura, ca sa nu strig. Mi-e si rusine sa va spun ce a facut cu mine. M-am luptat cu el si am scapat. Ce-am patit eu nu doresc la nimeni”, povestea victima, care a ajuns acum la batrânete sa fie batjocorita de copilul pe care l-a adus pe lume.

PUBLICITATE

Pentru ca nu a reusit sa intretina relatii sexuale cu ea atunci a abuzat-o cu mâna si abia dimineata, plina de sânge, femeia a reusit sa mearga la o vecina si sa ceara ajutor.

„A venit la mine tremurând. Acum nu vrea sa se mai duca acasa. A zis ca o omoara si ii este frica. Si saptamâna trecuta a adormit prin gradina, tot din cauza lui”, spune tanti Elena, o vecina.

Imediat, nonagenara a fost dusa la spital, unde a primit ingrijiri medicale, iar medicii legisti au stabilit ca a fost agresata. Asa cum spun si vecinii, nu este pentru prima data când barbatul incearca sa-i faca rau. Ar mai fi incercat si inainte cu o saptamâna, insa omul neaga toate acuzatiile.

„Nu stiu ce s-a intâmplat. Ma acuza, dar nu stiu de ce. De la spital in loc sa traga acasa se duce la vecina. De ce nu vine acasa, ca eu n-am ce sa-i fac”, sustine acuzatul, in vârsta de 67 de ani.

Satula de certuri si batai, bunica nu mai vrea sa se intoarca la locuinta ei si de la spital s-a oprit direct la o vecina, care acum o gazduieste.

Oamenii din sat ii plâng de mila, pentru ca o stiu chinuita. Desi nu are un ochi si nici nu mai aude bine, continua sa munceasca la gradina, ca sa aiba ce pune pe masa. Nu are insa parte si de liniste, iar vecinii spera ca ancheta politiei sa faca dreptate.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ