Cel de al doilea magazin Kaufland din Bacau va fi deschis marti, 4 noiembrie. Compania a finalizat investitia in acest obiectiv, situat pe strada Ion Luca Caragiale, in apropierea fabricii Subex.
Grupul Kaufland se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.110 magazine în 7 tari, în Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croatia, Bulgaria si România. In judetul Bacau, compania are acum patru magazine (in Bacau, Onesti si Comanesti).

Kaufland România a creat, pâna în prezent, peste 12.700 de noi locuri de munca directe în România, la sediul central din Bucuresti, în magazinele deschise, precum si la centrele logistice situate în Parcul Industrial Ploiesti si in Turda.

Regionalitatea constituie unul din punctele forte ale Kaufland. Portofoliul companiei este axat în principal pe produse de la furnizori nationali si regionali. Sortimentul magazinelor Kaufland contine pâna la 20.000 de articole diverse (produse de marca, produse regionale, marci exclusive).

Departamentele de produse proaspete, precum legume-fructe, lactate, carne, mezeluri, brânzeturi si brutaria sunt esentiale pentru magazinele noastre. In aceste magazine pot fi gasite alimente si produse din domeniile menaj, sticlarie, portelan, textile, electrice, papetarie, jucarii, articole de sezon si pentru petrecerea timpului liber, la care se adauga oferte speciale saptamânale.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ