Venitul minim al lucrătorilor comerciali din magazinele Kaufland este, de la 1 martie, de 3.300 de lei brut. În județul Bacău sunt cinci astfel de magazine, dintre care trei în municipiul reședință de județ. Totodată, retailerul a anunțat că a actualizat și pachetul de beneficii pentru angajați.

Noul venit minim include tichetele de masă și sporurile salariale. Tot la 1 martie a intrat în vigoare și noul contract colectiv de muncă, cu o creștere de până la 20% pentru ajutoarele în bani prin care compania le este alături angajaților săi în diverse evenimente din viețile personale. Complementar sprijinului financiar, pentru copiii nou-născuți ai angajaților Kaufland, sunt oferite pachete cu produse de igienă necesare unui bebeluș, din gama Bevola, marcă proprie Kaufland.

Din primăvară, printre politicile companiei, va fi adoptat și programul de recomandări, care îi recompensează cu suma de 1.000 de lei brut, în anumite condiții, pe angajații care recomandă în companie candidați potriviți pentru posturile disponibile.

Fiecare angajat are dreptul la două zile libere plătite pe an în care se poate dedica voluntariatului – precum acțiuni de ecologizare în parteneriat cu Let’s Do It, Romania!, construirea de case pentru familii cu venituri reduse prin proiectul Big Build sau acțiuni de împădurire.

Compania continuă să ofere pentru echipa sa sesiuni de terapie antifumat și anul acesta, iar în perioada următoare va organiza și cursuri de nutriție. Tot în luna martie, Kaufland România va organiza o campanie națională de consult oftalmologic gratuit, accesibil tututor angajaților companiei. Pentru a le furniza angajaților săi servicii de calitate în pachetul de beneficii oferite, Kaufland România alege să continue și anul acesta colaborările cu parteneri de renume precum Bookster, 7card și Pegas.

„Decizia Kaufland România de a mări pachetul salarial și de beneficii consolidează angajamentul de a crea un mediu de lucru corect, orientat către dezvoltare profesională și individuală. Vrem să le oferim angajaților noștri pachete salariale și beneficii competitive, de aceea urmărim permanent să le adaptăm în funcție de nevoile reale ale celor din echipă.”
Marco Hössl, director general al Kaufland România

Petru Done

Alte articole