Primarul Romeo Stavarache si-a revarsat nervii pe aproape toti cei responsabili de proiectele publice aflate in derulare in municipiul Bacau, pe care ii acuza de intârzierile mari in executie.

„Avem in derulare proiecte in valoare de 90 de milioane de euro, iar decalajele fata de grafice sunt foarte mari. De exemplu, investitia in proiectul de termie este in intârziere cu un an. Se stie ca probleme mari sunt si pe strada Milcov.

Acolo, constructorul a cerut rezilierea contractului si noi am fost de acord. Zilele acestea vom incasa garantia pentru lucrare, de la Trezoreria Piatra Neamt, in valoare de 500.000 de lei, se va face o expertiza a necesarului de lucrari de acum incolo, iar in doua saptamâni vom face licitatia pentru desemnarea unui nou constructor.

PUBLICITATE

Speram ca pâna la iarna sa finalizam strada”, a spus primarul Stavarache. El a acuzat responsabilii de proiect din cadrul primariei ca nu si-au facut treaba, dar nu a nominalizat persoane, fiindca nu ar fi facut o analiza individuala.

„Vinovati sunt si constructorii, pentru lentoare, dar si juristii din primarie, care nu fac nimic, iar prin neimplicare se creeaza probleme majore. Imi pare rau pentru aceste probleme, am preluat personal raspunderea si acum facem analize saptamânale a graficelor de lucrari, ca sa recuperam timpul pierdut”, a mai spus primarul.

Unul dintre proiectele aflate in grafic este modernizarea Insulei de Agrement, unde se lucreaza continuu si unde saptamâna viitoare se vor ridica primele constructii noi.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

12 COMENTARII

 1. Stavaracheeee unde mai gasesti constructori puiule ca la Suceava a inceput prasitul la porumb , astia la Bacau ti-au dat la nas , nu prea vad cum speli busuiocul.
  ps. sapai acu sa cauti vinovati e cam tarziu.
  mai degraba dao in probleme de “sanatate” ca pe timpurile sumbre.
  hai sictir.

 2. Nu s-a trezit nici macar orgoliul in el.Asteapta 2016.Si el si noi asteptam cu sperante.Fiecare cu ale lui.
  Am observat ca de cand a stat un pic la beciul domnesc nu mai poarta cravata.Sireturi la pantofi mai are?

 3. Nu nu, nu vede acum. Acum vrea sa faca manevre pentru campania de anul viitor. Asa domnule, sa ne aratati ce ati fi putut face in anii astia. Dar eu cred ca cu putina osteneala din partea dumneavoastra, a patronilor care isi ameninta angajatii sa va voteze, ca altfel nu mai au loc de munca, acelor din primarie la un loc caldut si a inca catorva zeci de mii de prosti din Bacau, iar o sa iesiti primar si toate aceste proiecte care daca printr-o minune nu o sa fie terminate pina la alegeri, toate acestea or sa fie uitate pana la urmatoare campanie electorala.

 4. Domn primar care nu ai semnat nimic timp de 10 ani si ai pus pe cei din jurul tau sa semneze pe credinta ta pe stil vechi ca vor face puscarie numai prostii care au semnat si tu vei fi neprihanitul care ii va avea pe constiinta da nu ai tu asa ceva ,la tine buzunaru tine loc si de constiinta si de Dumnezeu

 5. Pai un consilier juridic sau vreun alt angajat se poate opune dispozitiei primarului? …zboara urgent din post …primarul da ordin verbal sa se perfecteze contractul cu ,,cutare ” firma ,,agreata” si restul poporului executa …si uite asa am ajuns sa dam prin gropi …

 6. Bai ipocritule, nu iti este rusine? Ai luat la rand toti angajatii, fiecare e vinovat de cate o mizerie de-ale tale si acum a venit randul juristilor? Ai venit cu miloaga si cu spaguiala de final? Vrei sa iti asiguri familia cu niste bani din spagi? Tu nici nu ai fost primar in astia 11 ani, ai fost doar cu numele. In rest, nu ai facut decat sa bagi niste oameni la inaintare pentru mizeriile tale.

 7. Daca nu ai putut tine fraul in mana nu trebuia sa intri in joc. Dupa 12 ani sa dai vina pe juristi e de rasul lumii. Sa inteleg ca abia acum au ajuns incompetenti? Ca primar e rusinos sa te plangi ca copilul mic si este asemanator gradinitei. “ Unde nu-i cap e vai de cetateni”.

LĂSAȚI UN MESAJ