Trei reprezentanti, tot atâtea medalii de aceeasi culoare in contul judetului Bacau la “internationalele” Masters ale României. In weekend (13-14 octombrie), un bacauan si doi onesteni au urcat pe ultima treapta a podiumului in competitia desfasurata la Miercurea Ciuc. Rezultatele au fost obtinute intr-o companie selecta, cu adversari din alte sase tari: Austria, Ungaria, Cehia, Slovacia, Moldova si Polonia.

Medalii

Sportiv cu dubla legitimare la SCM Bacau si Dinamo Bacau, Mihai Gosav a cucerit bronzul la categoria M3 (100 kg). De la CSM Onesti au fost medaliati la M4 Nicu Vulpoiu (+100 kg) si Valentin Badea (90 kg), ambii clasati pe locul al III-lea. Concursul are o mare importanta si in conditiile in care la orizont apare Campionatul Mondial de Judo Masters, care va avea loc in SUA (Miami) in perioada 8-12 noiembrie.

Cu experienta

Lotul României pentru “mondiale” va avea in componenta doi reprezentanti ai Bacaului care sunt experimentati la nivel international. Vicecampion continental la unifight in 2011 (Moscova), Mihai Gosav merge sub “tricolor” intr-un an in care a ocupat locul VII la Campionatul European de judo din Polonia. Peste Ocean va fi prezent si Nicu Vulpoiu, vicecampion european la judo in 2004 (Sankt Petersburg).

Judo / Trio de bronz la Campionatele Internationale Masters ale României