Avocată

Presedintele Judecatoriei Bacau, judecatorul Stefan Agafitei, a fost sanctionat de Consiliul Superior al Magistraturii, anunta luju.ro.

In ultima sedinta, Sectia pentru judecatori a CSM in materie disciplinara a decis suspendarea din functie pe o perioada de 3 luni a lui Stefan Agafitei, pentru “exercitarea functiei cu grava neglijenta” si “lipsa totala a motivarii hotarârilor judecatoresti sau a actelor judiciare ale procurorului, in conditiile legii”.

Sanctiune disciplinara a primit si judecatoarea Liliana Roman, de la Judecatoria Timisoara, care a fost suspendata din functie timp de 3 luni, pentru “exercitarea functiei cu grava neglijenta”.

PUBLICITATE

Hotarârea CSM poate fi atacata cu recurs la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Vor mai fi si alti magistrari suspendati din structurile din Bacau, pentru ca ori sunt incompetenti, ori sunt ………….! Posibil sa AVEM UN MARE SPECTALOL!

  2. in ds.pen.nr. 19969/180/2009 CSM a constatat ca .”,,ati fost judecat cu rea credinta si grava neglijenta de catre ..”acelasi magistrat Stefan Agafitei .Toti acei magistrati au fost blestemati Sorin Curpan ,condamnat ,fata popii exclusa din magistratura ,si urmeaza cu totiii sa plateasca pina la ultimul banut pentru batjocura .

LĂSAȚI UN MESAJ