La doar câteva luni de la numirea în funcţie, preşedintele Judecătoriei Bacău şi-a dat demisia. Consiliul Superior al Magistraturii a dispus, în şedinţa din 27 iunie, eliberarea din funcţia de preşedinte al Judecătoriei Bacău a judecătoarei Ancuţa Blanariu, începând din 4 iulie, ca urmare a demisiei, decizie ce are la bază “motive personale”.

Judecătoarea ocupa funcţia de la începutul anului, fiind numită pe post de CSM în urma concursului desfăşurat în perioada 9 septembrie – 9 decembrie 2016. Născută în Iaşi, Ancuţa Blanariu şi-a făcut stagiatura la Judecătoria Bacău, dar a profesat în ultimii ani ca judecător la Judecătoria Roman.

Începând de astăzi, atribuţiile de preşedinte vor fi preluate de către vicepreşedintele instanţei până la ocuparea postului.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Mda…a călcat pe mulți pe bătătură :))) un președinte, ca să mulțumească “vechea gardă” de magistrați și pe unii avocați obișnuiți cu un tratament preferențial, trebuie să nu își facă treaba…. să fie complet dezinteresat… cum se întâmpla odată. Cei care încearcă să facă totul ca la carte, nu rezistă…

LĂSAȚI UN MESAJ