La invitaţia Ambasadei Federaţiei Ruse la Bucureşti, Primăria Municipiului Bacău, împreună cu Garnizoana Bacău, organizează joi, 07 mai 2015, începând cu ora 10.00 , ceremonialul de depunere a unor jerbe şi coroane de flori, la monumentul ostaşilor sovietici din „Cimitirul Central”, situat în strada Mărăşeşti.

Vor depune jerbe și coroane de flori reprezentanți ai Ambasadei Federaţiei Ruse la Bucureşti, Primăriei Municipiului Bacău, Asociaţiei Cultul Eroilor Bacău, Asociaţiei Naţionale a Veteranilor de Război „General Eremia Grigorescu”, filiala Bacău și ai Comunității Evreilor din Bacău.

Poliţia rutieră a Municipiului Bacău va asigura fluenţa traficului rutier în zona desfăşurării ceremoniei, fără ca traficul auto să fie restricționat.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ