Luni, 20 iulie a.c., ora 14:10, Poliţia Tg.Ocna a fost sesizată telefonic de către un angajat al complexului de agreement din parcul Măgura – Tg.Ocna, cu privire la faptul că un client de-al societăţii a fost victima unei infracţiuni de furt.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care a fost identificată persoana vătămată în persoana unui tânăr de 21 de ani, din comuna Poduri, judeţul Bacău. Acesta a afirmat în faţa poliţiştilor că se afla în calitate de client la piscină, iar la un moment dat, a constatat lipsa sumei 150 euro şi 50 lei, pe care o avea asupra sa.

În urma efectuării de cercetări, poliţiştii au identificat persoana bănuită de săvârşirea faptei, fiind vorba de un băiat de 13 ani, din Tg. Ocna, asupra căruia a fost găsită suma de 100 euro. Suma de bani recuperate a fost restituită persoanei vătămate.

În cauză s-a întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ