Militarii de la Gruparea de Jandarmi Mobila (GJM) Bacau au reluat activitatile de prevenire in unitatile de invatamânt din judet iar miercuri dimineata au mers la Scoala Gimnaziala din Traian. Aici, ofiterii le-au vorbit elevilor despre importanta prevenirii faptelor cu violenta, a agresiunilor verbale dar si cum sa actioneze în situatii de pericol.

„Copiilor le-au fost prezentate principalele atributii ale jandarmilor, cum pot apela serviciul 112 si au fost invatati sa solicite sprijinul jandarmilor, politistilor sau altor persoane atunci când se afla în pericol”, a declarat lt. col. Marius Taranu, ofiter de relatii publice la GJM Bacau.

Elevii au aflat si care sunt efectele consumului de droguri si au fost sfatuiti sa nu incerce astfel de substante nici macar din curiozitate. Activitati preventive vor mai fi organizate si in perioda urmatoare in alte scoli din mediul rural.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ