18 mai 2024
ActualitateJandarmii discută cu copiii despre comportamentul preventiv într-o vizită la grădiniță...

Jandarmii discută cu copiii despre comportamentul preventiv într-o vizită la grădiniță – VIDEO

În cadrul unei vizite speciale la Grădinița cu Program Prelungit “Lizuca” din Bacău, jandarmii au avut o discuție prietenoasă și educativă cu cei peste 150 de copii cu vârste cuprinse între 3 și 5 ani. În timp ce cățeii de serviciu DIH și HERA au adus un zâmbet pe fețele celor mici, jandarmii au abordat subiectul comportamentului preventiv într-un mod accesibil și captivant.

Într-un spațiu familiar și relaxant, copiii au fost invitați să înțeleagă și să conștientizeze importanța adoptării unui comportament corect, care să îi ferească de consecințele negative ale unor fapte antisociale de natură penală sau contravențională. Printr-o abordare interactivă, jandarmii au încurajat întrebările și dialogul, iar reacția entuziastă a copiilor a confirmat interesul lor în acest domeniu.

Evenimentul a demonstrat că educația timpurie și dialogul deschis pot contribui semnificativ la prevenirea comportamentelor nedorite în rândul minorilor. Jandarmii și-au exprimat satisfacția față de participarea activă a copiilor și au subliniat importanța continuării acestor eforturi educaționale în comunitatea locală. 

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri