Activitatile dedicate Zilei Jandarmeriei Române au continuat si ieri. Inspectoratul Judetean de Jandarmi (IJJ) Bacau a organizat la subunitatile din judet evenimente de tipul „Porti Deschise”.

La sediul Detasamentului de Jandarmi din Onesti au venit in vizita circa 100 de elevi, insotiti de profesori, de la Scoala nr. 1, Colegiul National „Dimitrie Cantemir” si Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” si au putut vedea tehnica de interventie a jandarmilor, masinile cu care merg in patrulare, au aflat istoricul institutiei si care sunt atributiile acestei arme.

ax1

Militarii din Tg. Ocna au fost prezenti in piateta primariei din localitate, unde au venit sa-i vada in jur de 200 de elevi de la Scolile nr. 1 si 2. Si la Slanic Moldova, in Parcul Central, a fost prezentata tehnica specifica jandarmeriei montane. La 3 aprilie, Jandarmeria Româna a implinit 166 de ani de la infiintare.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ