Generalul de brigada Vasile Enache - seful IJJ Bacau in conferinta de presa alaturi de lt. col. Sebastian Cretu - ofiterul de relatii publice al unitatii

Militarii de la Inspectoratul Judetean de Jandarmi (IJJ) Bacau au avut un an bogat in misiuni si actiuni. Pentru asigurarea ordinii publice au executat 877 de misiuni, au raspuns prompt la 780 de solicitari primite prin 112 sau la numerele de telefon ale unitatii si au executat in cooperare cu Politia, Pompierii, Directia Silvica si alte institutii aproape 1.800 de actiuni.

In 2015, jandarmii au constatat peste 240 de infractiuni, in actiunile proprii si in cele cu Politia, au aplicat aproape 6.000 de sanctiuni contraventionale, au executat peste 1.900 de mandate de aducere si 670 de actiuni in zona scolilor sau cu prilejul unor manifestari cu public numeros.

„Acum, la final de an, putem spune ca am reusit sa asiguram masurile de ordine la toate genurile de manifestari. Au fost putine manifestarile de protest care nu au avut autorizatie insa chiar si acestea au fost lipsite de incidente”, a declarat generalul de brigada Vasile Enache, inspector sef la IJJ Bacau. Ofiterii si subofiterii care s-au remarcat prin activitatea desfasurata au fost recompensati moral, pentru ca de câtiva ani nu se mai gasesc fonduri pentru premii in bani.

PUBLICITATE

A au fost peste 500 de astfel de situatii in care jandarmii au primit multumiri, felicitari sau citare prin ordin de zi pe unitate. Insa, pentru multi dintre ei conteaza aceste aprecieri ce vin din partea sefilor. Si zilele ce urmeaza vor fi la fel de aglomerate pentru ca jandarmii vor fi prezenti la peste 45 de manifestari organizate de Anul Nou, in orase si comune, dar si la slujbele de Boboteaza ori de Sf. Ioan.

„Vom fi prezenti la evenimentele anuntate in localitatile Bacau, Onesti, Moinesti, Comanesti, Darmanesti, Tg. Ocna, Buhusi, dar si in mediul rural la Berzunti, Dofteana, Gârleni, Sascut, Saucesti, Agas, Brusturoasa, Racaciuni, Asau si Beresti-Tazlau”, a mai spus generalul Enache. La datorie vor fi si jandarmii montani, care isi vor intensifica actiunile pe traseele turistice, fiind pregatiti sa intervina in situatii de urgenta, pentru salvarea turistilor, daca se impune.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ