Militarii de la Inspectoratul Judetean de Jandarmi (IJJ) Bacau au facut fericiti 18 copii cu dizabilitati de la Centrul Rezidential Ghiocelul din Bacau carora le-au dus miercuri dimineata mai multe pachete cu dulciuri, fructe, sucuri si cozonaci.

Toatea acestea au fost cumparate prin contributia benevola a cadrelor unitatii si a devenit o traditie ca in prag de sarbatori sa fie alaturi de cei in nevoie.

„Dovada a camaraderiei si a respectului fata de înaintasii nostri, jandarmii nu i-au uitat nici pe cei patru veterani de razboi din municipiul Bacau, daruindu-le si acestora cadouri specifice cu ocazia sarbatorilor de iarna”, a declarat lt. col. Sebastian Cretu, ofiter de relatii publice la IJJ Bacau.

PUBLICITATE

Tot luna aceasta, 20 de jandarmi au donat sânge pentru a veni în sprijinul celor care sufera pe un pat de spital si chiar sa salveze vieti.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ