Jandarmii de la Gruparea Mobila de Jandarmi Bacau au profitat de faptul ca zeci de copii se afla in aceasta perioada in tabara la Centrul de agrement de la Valea Budului si au mers acolo unde au tinut o lectie de prevenire.

S-a urmarit informarea elevilor cu privire la riscurile la care se expun pe timpul vacantei precum si masurile de autoprotectie pe care le pot lua pentru a evita implicarea în situatii neplacute. „Elevilor le-a fost prezentata tema „Stim si prevenim” referitoare la prevenirea violentelor de orice fel, a agresiunilor verbale precum si modul de protejare în situatii de pericol, aspecte privind prevenirea delicventei juvenile si a absenteismului scolar.

Ei au fost îndrumati sa solicite sprijinul jandarmilor ori de câte ori situatia o impune”, a spus mr. Marius Taranu, ofiter de relatii publice la GMJ Bacau. Militarii le-au mai spus elevilor sa nu afiseze la vedere cheia de la intrare din locuinta, banii, telefonul mobil sau alte bunuri de valoare. Sa nu se îndeparteze de locurile pe care le cunosc si sa nu intre in discutie cu persoane pe care nu le cunosc.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ