Jandarmii au adunat gunoaiele aruncate de turisti prin padure/Foto: IJJ Bacau

Militarii de la postul montan din Slanic Moldova au participat sâmbata impreuna cu salvamontisti bacauani si grupului de voluntari „Prietenii Slanicului” la campania de ecologizare „O padure curata”, desfasurata cu sprijinul primariei din localitate.

„Actiunea, ce a avut loc pe baza de voluntariat, a vizat traseele turistice marcate din padurea Nemira si zonele imediat apropiate, acest areal natural fiind cel mai afectat în urma trecerii turistilor prin zona. Astfel, au fost strânse deseurile si gunoaiele aruncate necorespunzator”, a declarat lt. col. Sebastian Cretu, ofiter de relatii publice la Inspectoratul Judetean de Jandarmi Bacau.

Cu aceasta ocazie, jandarmii au efectuat si o activitate preventiv- educativa pe traseele urmate, dar si in parcul statiunii, oferindu-le turistilor informatii despre prevederile legii picnicului, contraventiile silvice si câteva recomandari de care sa tina cont atunci când merg in drumetii.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ